Estufes d’esteatita

L’ESTEATITA

L’esteatita és una pedra d’origen volcànic, pròpia d´algunes regions molt concretes del planeta. Finlàndia destaca per tenir unes reserves d’esteatita d’altíssima qualitat.

Les propietats més destacades són l’alta conductivitat tèrmica (facilitat per escalfar-se ràpidament), juntament amb una alta capacitat calorífica (capacitat per acumular l’escalfor durant hores i alliberar-la lentament). A més suporta molt bé les altes temperatures i el xoc tèrmic.

Això el fa un material idoni per a la construcció d’estufes de massa tèrmica.

LES ESTUFES D’ESTEATITA 

A més de la nostra línia d’estufes artesanals, oferim un tipus d’estufa modular del fabricant finlandès Tulikivi, el  fabricant més reconegut a nivell mundial d’estufes d’esteatita. Darrera aquesta empresa, hi ha 40 anys dedicats a la investigació per aconseguir un producte d’un alt nivell d’eficiència, superant els més alts estàndards de qualitat.

MODELS

Tulikivi ofereix una àmplia gama de models, de diferents mides, dissenys i prestacions, per tal d’oferir el producte que més s’adapti a les necessitats i gustos del client.

Dins les estufes Tulikivi, distingim dues línies de producte:

Sèrie Pielinen (Convection Fireplaces): són estufes amb una entrega de calor més inmediata, aportant una certa inèrcia tèrmica.

Sèrie Karelia: són pròpiament les estufes de massa tèrmica, amb una elevada inèrcia que els hi otorga entregues de calor de fins a 30 hores després de dues hores de foc.

INSTAL·LACIÓ

Les estufes Tulikivi ens arriben directament de Finlàndia preparades per la seva instal·lació. Com a muntadors oficials de Tulikivi, la nostra tasca és assessorar i ajudar a escollir quin model d’estufa és el més adequat en cada cas, i realitzar la seva instal·lació, que té lloc en 2-3 dies.