Encàrrecs

 

El procés cap a la teva estufa

 

Les estufes artesanes no es construeixen d’un dia per a l’altre. El temps que trigaré a fer-la i el preu dependran de les característiques de cada estufa i del lloc on hagi d’anar.

 

Si vols encarregar una estufa, et proposo que seguim el procés següent:

 

1. Contacte inicial

El primer contacte pot ser per mail o per telèfon. D’entrada necessitaré saber quina idea tens i la informació sobre el lloc on la vols posar.

Et demanaré que m’expliquis com t’imagines la teva estufa: amb quina forma, si ha de tenir forn, un banc calent…

També m’hauràs de descriure  casa teva, els m2 de superfície que hi ha, com són els aïllaments i els tancaments, quina orientació té…  Si tens un plànol, m’anirà molt bé, i si no, amb un croquis ja faré.

Amb aquesta informació em faré una idea aproximada del que necessites i et podré donar una orientació inicial sobre el pressupost.

 

2. Visita

A partir d’aquí, si et sembla bé, quedarem perquè m’ensenyis casa teva. Aquest contacte personal “in situ” és necessari per acabar de definir molts detalls i matisos importants en el procés cap a la teva estufa. Veure l’espai on la vols posar, analitzar les possibilitats…

Amb tot això prepararé una proposta sobre paper, que et permetrà visualitzar la teva estufa abans de posar el primer rajol.

Quan hagis validat la proposta, et faré el pressupost definitiu i  acordarem un calendari de treball.

 

3. Procés de construcció

Una estufa és una petita obra de construcció, que pot necessitar entre una o dues setmanes de feina, segons la mida i la complexitat del projecte.

 

4. Estrena de l’estufa

Quan ja estigui feta, caldrà que l’estufa s’assequi bé per començar a utilitzar-la amb normalitat.

La primera encesa la farem plegats, i et facilitaré tota la informació necessària perquè en puguis fer un ús òptim.

I ja podràs gaudir de l’escalfor de la teva nova estufa de massa tèrmica!