El disseny

Fem la teva estufa a mida

Les necessitats de cada llar són diferents, per això dissenyem l’estufa per a cada cas concret. Hi ha diverses opcions, totes elles combinables, per acabar dissenyant l’estufa que més s’adapti a tuals teus gustosa les teves necessitats.

Forn

Permet disposar d´un forn per elaborar qualsevol tipus de plat, pa, pizzes, carns… cada vegada que encenguis l’estufa, tindràs un forn a disposició per cuinar el que et vingui de gust.

Cuina

Incorporació d’una superfície per cuinar mentre tenim l’estufa encesa.

Llar de foc

Integrada com un conjunt en l’estufa, aprofitant la mateixa sortida de fums. Ens permet gaudir del foc a terra, cuina a la brasa, o senzillament, escalfar-nos.

Recuperador per aigua calenta

Una de les opcions més interessants. Podem obtenir aigua calenta de la nostra estufa per diferents usos.

  • ACS: aigua calenta per la dutxa, rentar els plats…
  • Sistema de calefacció complementari: a vegades, depenent de la distribució de la casa, hi ha espais que no poden ser escalfats mitjançant la radiació tèrmica de l’estufa. En aquests casos, generar aigua calenta amb l’estufa ens permet conduir l’escalfor cap a altres espais de la casa, on podem tenir un sistema de radiadors, que funcionin connectats a la mateixa estufa.

Banc radiant

Element que ens permet gaudir de l’escalfor de l’estufa, transmetent-nos l’enorme qualitat de la calor radiant.

Mur radiant

Construïts juntament o separadament de l’estufa. Aquesta darrera opció ens permet ubicar-lo en una primera planta, per escalfar amb massa tèrmica dues plantes de la mateixa vivenda amb un sol foc.